RESTAURACE A DENNÍ MENU

                                                                                                                                                                                              


 

 

                                                

DENNÍ NABÍDKA

23 . ledna 2019

Dnešní menu připravil šéfkuchař Martin Vomáčka

 

 

   

                                                    POLÉVKA

0,25 l

Hovězí vývar s masem, zeleninou a petrželovým kapáním

alergeny: 1a, 3, 7, 9

30,-

0,25 l

Maďarská gulášová

alergeny: 1a, 3, 7, 9

30,-

MENU

 

 

120 g

Svíčková na smetaně s variací knedlíků a brusinkovým terčem

alergeny: 1a, 3, 7, 9, 10

115,-

120 g

Vepřové ledvinky na cibulce s dušenou rýží

alergeny: 1a, 7

109,-

120 g

Holandský řízek s bramborovou kaší

alergeny: 1a, 3, 7

109,-

120 g

Pomalu pečená vepřová pečínka se staročeským šouletem

alergeny: 1a, 7

109,-

150 g

Restovaná vepřová játra s cibulí a chilli s farmářskými hranolky a domácí tatarskou omáčkou

alergeny: 1a, 7

115,-

150 g

Salát Nicosie s čerstvým tuňákem a ztraceným vejcem

alergeny: 1a, 3, 4, 7

135,-

150 g

Cheeseburger s cibulovou marmeládou a batátovými hranolky

alergeny: 1a, 3, 7

145,-

200 g

Mix grilovaných mas (hovězí, panenka, kuřecí prsa) s pepřovou omáčkou a opékanými bramborami na pánvi

alergeny: 1a, 7

165,-